Ansvar och engagemang

Att vara en aktiv och ansvarstagande företagare är viktigt för oss och vi vill dela med oss och göra så gott som det är möjligt.

Vi försöker hitta alternativ som är hållbara för miljön och samhället i helhet. Ett sådant ansvarstagande är att vi valde att byta ut vårat stearin till ett stearin som är fritt från Palmolja för att minska skövlingen av regnskog och djungel för att producera Palmolja.

Privat så är vi fadderföräldrar till en flicka i Vietnam och har varit det de senaste 15 åren och under hösten 2019 startade vi ett samarbete med Plan international där vi tagit fram ett ljus där en del av försäljningen går tillbaka till Plan international och till skolgång för flickor i drabbade områden.  Ljuset heter Framtidsljus och för varje såld förpackning går 120 kr, respektive 220 kr, till Plan Internationals arbete

 

I dag går 130 miljoner flickor i världen miste om sin utbildning.

Ofta beror det på fattigdom, konflikter och diskriminering. Plan International kämpar för att alla flickor ska få gå i skolan. En bra och säker utbildning ger inte bara flickorna goda förutsättningar för framtiden – det är en rättighet.

För varje såld förpackning med Framtidsljus går en donation till Plan Internationals arbete.

Tillsammans kan vi ge flickor en ljusare framtid