Vi tänkte så här!

Vi vill öka kännedommen om Sigtuna stearinljusfabrik och våra unikt bra ljus och vi brinner för barn, föreningar och lag. Så Istället för att lägga en massa pengar på marknadsföring så gör vi så att skolklasser, föreningar och lag som säljer ljusen tjänar riktigt bra med pengar. 

Detta blev så framgångsrikt så vi har valt att fortsätta med det unikt bra erbjudandet. Kombinationen med lokalproducerat, ett riktigt vackert ljus med den högsta kvaliteten och unika brinntiden är svårslagen. 

Det har aldrig varit så lätt att sälja ljus för ungdomarna!

 

Ljusen

Ljusen är fint inslagna i Cellofan med en gördel runt: Brinntiden vilket är ett kvalitetsmått ligger på unika 18 timmar. ljusen är 38 cm långa och det ligger 8 st i en förpackning.

De är tillverkade lokalt i Sigtuna och både stearinet och det mjukgörande vaxet är av högsta möjliga kvalitet och fritt från Palmolja för miljöns skull. Stearin finns att köpa i olika kvaliteer och om man tillverkar ljus i lägre kvalitet på råvarorna så blir brinntiderna kortare och ljusen sotar mer. Paraffin är en restprodukt från petrolium och vi använder minimalt med det som mjukgörare i våra ljus. För att kunna stöpa ljus behöver man ha mjukgörare för att få lyckas. Vi använder den högsta kvaliteten därav den unikt långa brinntiden. 

Förtjänst

Med ett rekommenderat utpris till kund på 160 kr blir er förtjänst hela 75 kr per paket.

Gör så här!

1 - Lägg en beställning och sedan översänder vi ljusförpackningar i transportkartonger tillsammans med tydlig information, samt råd och försäljningsargument till de skoleleverna eller föreningsmedlemmarna som kommer att sälja ljusen. Alternativt att ljusen hämtas. Vid leverans tillkommer fraktkostnad.

2- Nu är det bara att dela ut ljusen till gruppen och börja sälja. Eftersom ni redan har ljusen på plats slipper gruppen gå runt och ta upp beställningar och kan istället sälja direkt! Ni slipper alltså att först ta beställningar för att sedan leverera och ta betalt. Sälj till släkten, familjen, grannar, arbetsplatser etc. Samla in pengarna direkt så får ni full kontroll.

3- Sälj, ta betalt, betala oss och behåll er vinst. 

Vi ger er 30 dagars betalningsvillkor och full returrätt på alla obrutna transportkartonger. Ni betalar enbart för de ljus ni har sålt.

 

Jämförelse!

För att göra det enkelt för er så har vi gjort en jämförelse på de större aktörerna på marknaden.

Obs! notera att de andra har endast 6 pack i förpackningen.

             Företag                               Råvara                   Brinntid        Antal i förp      Längd     Pris         

    Ljusmannen                         Stearin/Paraffin        13 timmar               6                 38 cm     69 kr 

    Kirrat&klart                          Paraffin                   9,5 timmar             6                 35 cm     60 kr

   Föreningsljus                        Stearin                    13 timmar                6                35 cm      65 kr

Sigtuna stearinljusfabrik     Stearin/Paraffin       18 timmar             8                 38 cm     75 kr

 

 

 

En klass på 20 elever som säljer våra 8 pack för 160 kr och säljer 20 ljusförpackningar per elev tjänar  30000 :-

 

Välkommen att kontakta oss på - sigtunastearinljusfabrik@gmail.com

 

 

 

 

 

 

För inspiration, nyheter och tips, följ oss på Instagram