Sälj egenstöpta ljus!

Ett uppskattat och enkelt sätt att tjäna pengar till sin kassa

Alla människor uppskattar levande ljus, oavsett ålder, kön och personlig stil. Dessutom är ljus en förbrukningsprodukt vilket gör att de flesta alltid kan fylla på sitt ljusförråd där hemma. Ljus är också den optimala gåvan då den passar lika bra till den som har ”nästan allt eller ingenting”.

Ljusen

Ljusen är fint inslagna i Cellofan med en gördel runt, brinntid ca 20 timmar. ljusen är 40 cm långa och det ligger 10 st i en förpackning.

Ljusen är tillverkade lokalt i Sigtuna och både stearinet och det mjukgörande vaxet är av högsta möjliga kvalitet. Därav den unikt långa brinntiden. 

Förtjänst

Med ett rekommenderat utpris till kund på 190 kr blir er förtjänst 75 kr per ask.

Gör så här!

1 - Lägg en beställning och sedan översänder vi ljusförpackningar i transportkartonger tillsammans med tydlig information, samt råd och försäljningsargument till de skoleleverna eller föreningsmedlemmarna som kommer att sälja ljusen. Alternativt att ljusen hämtas. Vid leverans tillkommer frakrkostnad.

2- Nu är det bara att dela ut ljusaskarna till gruppen och börja sälja. Eftersom ni redan har ljusen på plats slipper gruppen gå runt och ta upp beställningar och kan istället sälja direkt! Ni slipper alltså att först ta beställningar för att sedan leverera och ta betalt. Sälj till släkten, familjen, grannar, arbetsplatser etc. Samla in pengarna direkt så får ni full kontroll.

3- Sälj, ta betalt, betala oss och behåll er vinst. 

Vi ger er 30 dagars betalningsvillkor och full returrätt på alla obrutna transportkartonger. Ni betalar enbart för de ljus ni har sålt.

 

 

En klass på 20 elever  som säljer 20 ljusförpackningar var gör en förtjänst på hela 30000 :-

 

 

 

Välkommen att kontakta oss

sigtunastearinljusfabrik@gmail.com