Referenser

 

Företagsevent

Här hittar du en blandning av bilder och information från olika typer av tillställningar jag fått förmånen att vara med på.

Hoppas du får inspiration och idéer till hur du själv kan förgylla något arrangemang eller evenemang.

Hannes event

Amnesty International firar 50 år

Lördagen den 28 maj 2011 firade Amnesty International 50 år på Södra Teatern i Stockholm. Här tänds ett av Dlights ljus. Mycket vackert och stämningsfullt.

Press

Tidningen Nära 2013

Drömhem & Trädgård 13/2010

Nöjd kunds blogg

Här kan ni se en nöjd kunds blogginlägg om ljus från Dlight.


Klistra in följande länk i din webbläsare: 
http://borjefrid.blogspot.com/2009/12/ljus-i-kronan.html

Företagsjulklappar & Gåvor

Julklappar

Birgitta Solheim-Ekwall, rektor på Smedslättsskolan i Bromma
"Att kunna ge ett ljus till en medarbetare som är handstöpt i Bromma har en alldeles speciell betydelse. Dels därför att ljuset som symbol har en egen lyskraft och därför att det är skapat för hand med omtanke om människor och miljö. Det är också roligt att gynna en företagare i Bromma då många av mina anställda både bor och arbetar i Bromma. Sedan är det en fantastisk miljö att komma till som kund och den personliga service som Anna skapat är unik. Du får möjlighet att skräddarsy din gåva efter den person som du vill uppvakta"

Linda Kjellkvist, bitr. rektor på Vällingbyskolan i Vällingby
"Ljuspaketen från Dlight spred verkligen glädje och var otroligt uppskattade! Det finns de som lite försiktigt viskat att förra årets julklapp kan de tänka sig att få igen..."

 

Privatpersoner

Så här säger kunderna

Anita Becker
"Jag är otroligt glad att jag hittade Annas handstöpta ljus. De brinner så vacker och det känns som om de räcker mer än tre gånger så länge som vanliga stearinljus. Till och med vänner som ser dem här hemma noterar att det är vackra ljus. Jag har dem i alla rum, t o m i sovrummet."

Ulla Nilsson
"Tack för en super-duper-mysig afton igår! Så himla mycket fint du har i butiken! Man vill ha ALLT! Dessutom så mysig atmosfär, tända ljus, soft musik - vad kan bli bättre efter en arbetsdag. Vi hör av oss igen om ett nytt inspirerande besök hos dig. Tack så jättemycket för värdinnegåvan jag fick - det hade jag inte förväntat mig - blev jätteglad!!

Marie Telenius
"När till och med min man berömmer hur fint ett ljus brinner, då har man verkligen uppnått dlightness. Ser fram emot att få fylla på ljusförrådet snart igen.

 

Välgörenhet & Sponsring

Ljus till Hagfors julängel

Åsa Johansson är Hagfors julängel. Hon ordnar sedan 2009 julafton med julbord och julgåvor till hemlösa, fattiga barnfamiljer, ensamma och gamla människor i Hagfors. Dlight är en av många sponsorer. Jag har skänkt ljus varje år till Åsas arrangemang så att lokalen har kunnat fyllas med levande ljus och även bidragit till att det finns julklappar till de som kommer. Vill du sponsra Åsa så kommer du i kontakt med henne på christmasangel@bredband.net

Mälarscouterna i Bromma

Ljuspromenad runt Kyrksjön
Årligen så anordnar Mälarscouterna i Bromma en mycket uppskattad ljuspromenad runt Kyrksjön. Hela området ljussätts, huvudsakligen med levande ljus och det är en mycket stämningsfull och magisk kväll scouterna skapar åt oss som bor här i området. Givetvis skänker Dlight ljus till detta evenemang.

Varlborgsmässofirande
Varje år arrangerar Mälarscouterna ett traditionellt Valborgsmässofirande på Snorreängen vid Kyrksjön. Aktiviteter, lotterier, tävlingar, körsång och brasa står på programmet. Dlight skänker ljus till lotteriets vinster.

Fjädrar i hatten

NK´s julskyltning

Inför Nordiska Kompaniets julskyltning 2012 blev jag kontaktad med en förfrågan om Dlight kunde och ville specialtillverka ett par stearinljus. Jag blev mycket glad och extra stolt över att ett av ljusen fick den absoluta hedersplatsen, d v s den bredvid självaste tomten.

 

 

För inspiration, nyheter och tips, följ oss på Instagram