Öppettider & Event 

 

 

 

Öppettider hösten 2018:

Torsdagar kl 15.30 - 18.30

Lördagar och söndagar kl 10.00 - 13.00

Vi kommer ha öppet extra mycket då det är Dlights 10-års-jubileum och det vill vi verkligen fira tillsammans med alla kunder. Kan du inte komma på öppettiderna så öppnar jag efter överenskommelse via mail till anna@dlight.nu 

Tips!

Följ oss på Facebook och Instagram (annasdlight) för att ta del av alla 10-års-erbjudanden i form av gåvor, rabatter och 10-års-event.

Dlights showroom och butik på Stierncronas väg 3 i Bromma ligger i ett litet gult stenhus på en skafttomt. Parkera på gatan eller på Ängby IP och promenera ner mellan de två vita trähusen. Närmaste t-bana är Ängbyplan och därefter en 15 min promenad alt t-bana Brommaplan och därefter buss 117 till hållplats Vultejusvägen.

Varmt välkommen!

 

Event - Allhelgona

Tack alla som kom på vårt event "Levande ljus och blommor i Allhelgonatid"

Många kom och njöt av mästaren i Ikebana, Boel Lindbergh som visade japanska blomsterarrangemang. Vi bjöd på pumpasoppa, pumpapajer, nybakt bröd och varm äppelmust och hade det allmänt mysigt i köket. Alla kunder fick som vanligt en liten gåva och vi hade många fina erbjudanden. Nu ser vi fram emot att träffa er inför advent och jul. 

Anmäl dig till nyhetsbrevet och Dlights Facebooksida så får du alltid våra inbjudningar.

Tips!

Följ oss på Facebook och Instagram (annasdlight) för att ta del av nyheter, erbjudanden och inspiration.

För inspiration, nyheter och tips, följ oss på Instagram