Gör vårfint med ljus och blommor

Nu äntligen har värmen och solen kommit och många av oss kan inte bärga oss att plocka fram utemöbler, köpa växter, plantera och piffa med kuddar, lyktor och blommor. Här tänkte jag visa hur man snabbt och enkelt gör ett ljusarrangemang som 

 

Inspiration & Idéer om hur du med ljus enkelt skapar inbjudande platser för sommarmys får du här. Vad är sommarmys för dig? Att göra livet mer harmoniskt och njutbart, både på livets insida och utsida var min första ambition när jag satte igång att göra ljus och den känns lika stark fortfarande. För mig är sommarmys att ge vardagen det där lilla extra genom att t ex gå ut barfota i daggvått gräs på morgonen, luta sig tillbaka med en kaffekopp mot en solvarm husvägg, ha uteljus tända och då inte bara på kvällen utan även gärna dagtid och ha blommor och föremål jag gillar att vila ögonen på. För många är det självklart att tända ljus när det är mörkt men tänd ljus ute även på dagen och känn hur skönt det känns. Jag hoppas att få sprida sommarmys genom att du hittar dina favorituteljus hos Dlight och förhoppningsvis även får idéerna om hur just du kan använda dem i din egen oas.

Gör fint till sommaren genom att ljus-boosta – sommarkvällarna är långa och inte alltid så ljusa som vi tror.

Nu när vi går mot ljusare tider med värme, sol och sommar brukar det hända något i oss. Hos en del av oss ”kliar det i fingrarna” och vi vill inget hellre än att köpa blommor, plantera arrangemang i krukor, ställa ut lyktor, fixa uteplatsen med kuddar och filtar och göra allt det där som gör sommaren så extra njutbar och mysig. Hos andra känns det som att vägen till att nå det där resultatet man vill ha bara består av idétorka, jobb och utgifter. Visst kan man gå runt och vänta på att den rätta stämningen skall infinna sig men det är mycket enklare och snabbare att själv sätta lite fart på den. Min ambition är att kunna ge alla inspiration, oavsett ambition. I butiken, växthuset, trädgården och  krydd- och grönsakslandet kan du inspireras av hur du kan använda Dlights olika uteljus för att skapa skön stämning. Det finns många nya ljusarrangemang att inspireras av som du enkelt kan använda hemma oavsett om du vill göra något litet vid entrén, på balkongen, på uteplatsen, i rabatten eller om du vill ”go all in” och göra allt. Förutom ljusen finns många fina lyktor, krukor och andra detaljer. Och du som inte var här förra året kan kika på den nya pallkrageodlingen och få tips om hur du enkelt kan odla kryddor, blommor och egna grönsaker i lådor.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

För inspiration, nyheter och tips, följ oss på Instagram